El KH7 Granollers s'ha imposat al Minsk en el seu debut a la Challenge Cup
Handbol

El KH7 Granollers s'estrena a Europa amb una victòria sobre el BNTU BelAZ Minsk (34-29)

Les vallesanes miraran de sentenciar l'eliminatòria dissabte vinent a Bielorússia

El KH7 Granollers s'estrena en competició europea amb una victòria sobre el BNTU BelAZ Minsk Reg (34-29). Les vallesanes s'han emportat l'anada de la tercera ronda de la Challenge Cup i dissabte que ve, 16 de novembre, els tocarà sentenciar l'eliminatòria a Bielorússia (en directe per Esport3 a partir de les 11.55). Les de Robert Cuesta han dominat de cap a cap l'enfrontament que ha anat al descans amb un 20-11 a l'electrònic.

En el segon temps, però, les jugadores del Minsk han escurçat les distàncies, especialment en els últims minuts, quan les granollerines han acusat el desgast físic pel fet d'haver jugat contra les líders de la Lliga espanyola, el Bera Bera, dimecres passat. Les catalanes, però, han sabut controlar el partit i han acabat segellant la històrica victòria, i és que és el primer cop que un equip femení de Catalunya juga una competició europea. Ona Vegué, amb 11 gols, ha estat la més efectiva de cara a porteria d'entre les de Robert Cuesta, seguida per Gassama, que n'ha fet 7.