Imatges d'arxiu de l'hospital de Sant Pau, on suposadament s'han comès les irregularitats.
El jutge manté la imputació de l'exdirectiu del Sant Pau José Ignacio Cuervo.
Barcelona

El jutge veu estafa en el doble sou cobrat per l'exdirectiu del Sant Pau José Ignacio Cuervo

El magistrat, que fins ara investigava una presumpta malversació de fons pels dos contractes que Cuervo va firmar el 2011 amb la Fundació Privada i de Gestió de l'Hospital de Sant Pau, considera que suposen un frau a l'Institut Català de la Salut. Un cop acabada la investigació, el magistrat manté la imputació de Cuervo i dels exgerents Jordi Varela i Jordi Bachs.

RedaccióActualitzat

El jutge que investiga la gestió a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona veu estafa en el doble sou que va cobrar l'exdelegat de la Generalitat a Madrid, José Ignacio Cuervo, quan va fitxar com a directiu del centre sanitari. El magistrat, que fins ara investigava una presumpta malversació de fons, dóna per acabada la investigació que va obrir pels dos contractes que Cuervo va firmar el 2011 amb la Fundació Privada i de Gestió de l'Hospital de Sant Pau i considera que suposen un frau a l'Institut Català de la Salut.

La resolució judicial manté imputats Cuervo i els que eren gerents de la Fundació Privada i de Gestió, Jordi Varela i Jordi Bachs. El jutge ha demanat a la fiscalia i a les altres parts que presentin els escrits d'acusació contra aquestes tres persones o bé demanin que s'arxivi el cas, si així ho consideren.

Anar al contingut