Barcelona

El jutge Solaz torna a citar a declarar Millet i Montull per l'espoli del Palau

Fèlix Millet, Jordi Montull i Gemma Montull hauran de tornar a declarar el 14 de desembre per l'espoli del Palau de la Música Catalana. El jutge que porta el cas, Juli Solaz, els ha citat a declarar novament per interrogar-los sobre les revelacions que s'han sabut l'últim any, com ara les informacions sobre els presumptes pagaments a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Actualitzat
Segons fonts judicials, el titular del jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona ha accedit d'aquesta manera a les peticions de la Fiscalia i de les acusacions particulars, que van demanar que Millet, Montull i la filla d'aquest últim donessin més explicacions del cas.

Els tres exresponsables del Palau només han declarat una sola vegada davant el jutge pel saqueig del Palau, i va ser l'octubre de l'any passat. Posteriorment també van haver de donar explicacions, però en aquest cas davant d'una magistrada, pel projecte de l'hotel del Palau.

Ara, Juli Solaz els preguntarà, previsiblement, per l'informe de l'Agència Tributària que ha trobat indicis que Millet i Montull i CDC es van repartir comissions del 4% de la constructora Ferrovial a canvi de l'adjudicació d'obres públiques durant els governs de Jordi Pujol.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut