Barcelona

El jutge rep proves que Millet va pagar el casament de les dues filles amb fons del Palau

El jutge del "cas Millet" ha rebut proves que l'expresident del Palau de la Música va fer servir fons de la institució per pagar els casaments de les seves dues filles, que van costar 200.000 euros en total i es van celebrar a l'edifici modernista. La Fundació Palau de la Música-Orfeó Català, que exerceix l'acusació particular en la causa, ha lliurat al jutge les factures dels casoris, que van ser els anys 2000 i 2002 i que van costar 120.000 euros en un cas i 80.000 en l'altre. D'aquest desviament de fons ja n'hi havia sospites, perquè un anònim ho va denunciar al jutge.

Actualitzat
Segons fonts judicials, la Fundació va lliurar els documents aquest dilluns, coincidint amb la declaració de Fèlix Millet i de l'exdirector administratiu del Palau, també acusat en el cas, Jordi Montull. També va rebre fotocòpies d'algunes actes de les reunions de la Junta de la Fundació que estaven desaparegudes.

Aquest dimarts, l'advocat de Millet ha afirmat a Catalunya Ràdio que el seu client tornarà tots els diners al Palau "encara que hagi d'anar a viure sota un pont".

En la declaració de dilluns, segons les mateixes fonts, Millet i Montull van implicar l'exsecretari del Palau, Raimon Bergós, en l'assessorament de les factures falses amb les quals presumptament van desviar fons. La Fundació va destituir Bergós al setembre arran de la presumpta implicació en el cas, que també el va portar a renunciar al càrrec de cap dels Serveis Jurídics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Anar al contingut