Olot

El jutge que investiga les morts al geriàtric d'Olot ordena l'exhumació de dos cossos més

El magistrat que investiga el cas de la mort d'avis presumptament a mans de l'exzelador del geriàtric La Caritat d'Olot Joan Vila ha ordenat l'exhumació de dos cadàvers més. Els cossos, que ja s'han desenterrat, corresponen a dues àvies mortes l'agost i l'octubre de l'any passat. Aquestes exhumacions es fan després que l'exzelador, Joan Vila, va confessar aquest dimarts davant el jutge l'assassinat de vuit avis més i un total d'onze crims.

Actualitzat
Els dos últims cossos que s'han desenterrat a Olot per ordre del jutge corresponen a dues àvies que van morir l'agost i l'octubre de l'any passat al centre geriàtric i que podrien haver estat assassinades per l'exzelador Joan Vila. De fet, Vila va confessar en la seva segona declaració davant el jutge haver mort vuit avis més dels que havia dit inicialment, sis dels quals haurien mort aquest any i dos l'any passat.

Els cossos de les sis víctimes mortes aquest 2010 ja han estat exhumats, es van desenterrar la setmana passada, i ara el jutge el que ha decidit és exhumar els cossos de les altres dues víctimes, les que l'home hauria assassinat el 2009. Segons va declarar Vila, a una de les dones la va matar amb una barreja de medicaments i a l'altra amb una sobredosi d'insulina.

L'exhumació i l'autòpsia hauria d'aclarir la causa de les morts d'aquests avis, uns fets que des de la direcció del geriàtric es qüestionen, ja que subratllen que Joan Vila pot estar mentint perquè va canviant les seves declaracions.

L'exzelador Joan Vila, que en un principi va confessar la mort de tres persones, va comparèixer aquest dimarts a petició pròpia davant el jutge i va confessar la mort de vuit persones més, per tant un total d'onze crims.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut