Sant Cugat del Vallès

El jutge que investiga el cas de la mort del constructor assassinat al seu xalet de Sant Cugat decreta el secret del sumari

Secret de sumari en el "cas Alsina". L'ha decretat el jutge de Rubí que investiga el cas de la mort del constructor Joan Alsina, assassinat al seu xalet de Sant Cugat del Vallès. I és que, segons han explicat fonts judicials, el magistrat, titular del jutjat d'instrucció número 4 de Rubí, ja ha rebut l'atestat dels Mossos amb els resultats de la investigació i no vol que el contingut d'aquests documents es faci públic. La família de la víctima, per la seva banda, encara no s'ha personat en la causa.

Actualitzat

Secret de sumari en el cas Alsina. El jutge de Rubí que instrueix el crim del constructor ja ha rebut l'atestat dels Mossos amb les conclusions de la investigació. El magistrat no vol que l'informe es faci públic i per això ha decretat d'ofici el secret de les actuacions, tot i que els Mossos ja l'hi havien demanat per garantir la privadesa de les diligències policials practicades.

Fonts judicials també han explicat que de moment la família Alsina no s'ha personat en la causa com a acusació particular, però aquestes mateixes fonts han explicat que no hi ha límit de temps i poden fer-ho en qualsevol moment.

De moment, de la investigació duta a terme pels Mossos, n'ha transcendit que Joan Alsina va morir el 30 de desembre, que l'agressor o agressors van entrar per la porta principal de la casa, tot i que una finestra que dóna al jardí estava trencada, i que el despatx de la víctima estava regirat. Amb tot, no havien tocat la caixa forta.

Anar al contingut