L'exvicepresident del govern espanyol Narcís Serra, acompanyat del seu advocat Pau Molins
L'exvicepresident del govern espanyol Narcís Serra, acompanyat del seu advocat Pau Molins

El jutge manté Narcís Serra com a investigat per inversions de CatalunyaCaixa

L'Audiència Nacional aprima el cas perquè la majoria d'operacions han prescrit i tampoc veu indicis de delicte en la majoria de directius, com ara l'exconseller delegat Adolf Todó

Actualitzat

L'Audiència Nacional ha decidit arxivar una bona part de la causa contra algunes de les operacions immobiliàries fetes per Catalunya Caixa per haver prescrit i reduir de 15 a 5 els directius investigats.

Entre els directius que continuen estant sota la lupa del jutge hi ha el que va ser president de l'entitat, Narcís Serra i l'exdirector general fins al 2008, Josep Maria Loza, així com tres directius de la immobiliària Procam, a través de la qual es feien les operacions denunciades. Ara, la investigació se centra en unes quantes operacions fetes el 2007 a Polònia i Espanya. Entre elles hi ha la compra dels terrenys de l'antiga SEDA de Barcelona al costat de l'aeroport.

En tots els casos, el jutge considera que hi hauria hagut administració deslleial, taxacions i operacions irregulars. El jutge, en canvi, no troba motius suficients ni actuacions per perjudicar Catalunya Caixa per continuar investigant Adolf Todó i una dotzena més de directius i membres del consell d'administració.

ARXIVAT A:
BancaJudicial
Anar al contingut