L'empresari i vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí
L'empresari i vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí
Barcelona

El jutge imputa l'empresari Carles Vilarrubí arran dels escorcolls contra l'entramat societari de Jordi Pujol Ferrusola

L'empresari atribueix a un "error" el registre al seu domicili i assegura que, en defensa del seu honor, el seu advocat presentarà un recurs contra la resolució que ha justificat el registre del seu domicili

Actualitzat

En el marc de l'operació d'aquest dimarts contra l'entramat societari de Jordi Pujol Ferrusola i la seva exdona, Mercè Gironès, el jutge ha imputat l'empresari i vicepresident segon del Barça Carles Vilarrubí. Fins ara, Vilarrubí era testimoni del cas, però finalment el jutge ha decidit imputar-lo.

Al llarg del dia s'ha dut a terme un registre a la casa de l'empresari vinculat a Convergència. Agents de la Policia Nacional han tret diverses caixes, presumiblement amb documents, del domicili de Vilarrubí i li han trencat una caixa forta.

Sobre aquest registre, l'empresari ha dit que "es tracta d'un error", perquè mai va desenvolupar cap càrrec executiu ni legal a la societat que ha motivat l'actuació policial. Segons ha dit Vilarrubí en un comunicat, aquest error "queda de manifest quan es coneix el contingut de la resolució que ha motivat el registre", que assenyala que l'any 1995 ell era "representant social" de Restaurants de Cerdanya SL, un fet que ha indicat que "no es correspon amb la realitat".

"En cap moment vaig ser administrador, apoderat, ni representant legal de l'esmentada societat i, per descomptat, ignorava completament l'existència de comptes corrents a Andorra a nom seu."

Vilarrubí també explica que, en defensa del seu honor, el seu advocat presentarà "immediatament un recurs contra la resolució que va justificar el registre del meu domicili amb la finalitat d'aconseguir la total exoneració de responsabilitats".

L'any passat, Vilarrubí va comparèixer com a testimoni davant del jutge, al qual va admetre haver pagat comissions a Jordi Pujol Ferrusola però sempre legals, per fer d'intermediari en alguns negocis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut