València

El jutge deixa en llibertat i sense cap mesura cautelar Ricardo Costa i Víctor Campos

El secretari general del PPCV, Ricardo Costa, i l'exvicepresident del govern valencià Víctor Campos, han declarat aquest dimarts davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en qualitat d'imputats per la seva relació amb la suposada trama de corrupció en el seu partit, el denominat "cas Gürtel". El jutge els ha deixat en llibertat i sense cap mesura cautelar, segons han informat fonts de l'alt tribunal autonòmic. "Donada la situació actual del procediment, no s'ha adoptat per part de l'instructor cap tipus de mesura cautelar sobre els dos imputats que han declarat aquest matí", assenyala el TSJCV.

Actualitzat
El número 2 del PP valencià, Ricardo Costa, ha reafirmat la seva innocència davant del jutge després de declarar com a imputat en el "cas Gürtel". La mà dreta de Francisco Camps ha subratllat que totes les imputacions que se li han fet no tenen "cap fonament" i que el seu comportament ha estat "absolutament correcte". A més, ha indicat que els seus advocats tenen totes les proves que demostren que ocupa càrrecs de responsabilitat dins el PP amb posterioritat als "presumptes vestits" que han obert el cas. La seva entrada al jutjat ha estat envoltada d'una forta expectació periodística. Costa és el primer càrrec dels populars valencians que declara, mentre que demà ho farà Francisco Camps.

Abans de Francisco Costa ha comparegut l'exvicepresident valencià Víctor Campos, que ha declarat davant el jutge instructor durant 30 minuts i ha assegurat -després als mitjans- que l'interrogatori havia anat "molt bé"

Al llarg de la jornada també han comparegut com a testimonis una trentena de funcionaris que, en algun moment, han intervingut en les relacions de l'administració amb l'empresa Orange Market.
Anar al contingut