Madrid

El jutge declara Díaz Ferrán en fallida i li retira el control del seu patrimoni

El Jutjat del Mercantil número 5 de Madrid ha declarat en concurs necessari de creditors (antiga suspensió de pagaments) l'encara president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán, que a més ha perdut el control del seu patrimoni, sobre el qual prendran decisions els administradors concursals. El jutge Javier García Marrero ha adoptat aquest acord després que Díaz Ferrán no s'ha oposat en el termini establert a la petició que va presentar al setembre passat l'empresa de viatges Olympia Mediterráneo perquè fos declarat insolvent per no pagar deutes del grup Marsans que havia avalat personalment.

Actualitzat
El jutge també ha acordat suspendre les facultats de Díaz Ferrán per disposar del seu patrimoni, que quedarà sotmès així a les directrius fixades per l'advocada Antonia Magdaleno (també present a Viatges Marsans) i l'economista Luis Arqued, que forma part de l'administració concursal d'Air Comet.

La suspensió de facultats se sol adoptar en els concursos necessaris, que són instats pels creditors, a diferència dels voluntaris, que són els que presenten els mateixos deutors.
Anar al contingut