Sevilla

El jutge concedeix la llibertat condicional al ballarí Farruquito

El jutge de vigilància penitenciària de Sevilla ha concedit la llibertat condicional a Juan Manuel Fernández Montoya, més conegut com a "Farruquito". El ballarí està en llibertat des del 13 de gener passat. Havia estat condemnat a tres anys de presó per atropellar mortalment un home i després fugir sense socorre'l. Des del juliol passat, complia condemna en règim de tercer grau i només havia de dormir a la presó i dur una polsera telemàtica, que el jutge també li ha retirat.

Actualitzat
El jutge ha pres aquesta decisió després de rebre un informe positiu de la presó sobre el comportament de Farruquito. La mesura s'hauria aplicat en compliment dels articles 90 i 93 del Codi Penal, segons fonts d'Institucions Penitenciàries.

Juan Manuel Fernández Montoya va ser acusat d'homicidi imprudent, un delicte contra la seguretat del trànsit i omissió del deure de socors. Va ser condemnat a tres anys de presó i a pagar una indemnització de 102.500 euros per a la vídua de la víctima i 16.000 euros més per als seus pares.

I és que el ballarí va atropellar un home en un pas de vianants i va fugir sense ajudar-lo. A més, va culpar el seu germà de 15 anys dels fets. Va ser detingut sis mesos després de l'accident. Finalment va reconèixer que ell era el responsable. El gener de 2007 va ingressar voluntàriament a la presó.
Anar al contingut