Palma

El jutge Castro prohibeix accedir als jutjats amb mòbils i tauletes el dia de la declaració de la infanta

El jutge que instrueix el "cas Nóos", José Castro, ha confirmat que de la declaració de la filla de rei, que es preveu que aixequi una gran expectació, només se n'enregistrarà l'àudio i no se'n podrà captar cap imatge, i ha decidit emprendre mesures per assegurar-se'n.

RedaccióActualitzat
El jutge que instrueix el "cas Nóos", José Castro, ha decidit prohibir mòbils i tauletes el dia de la declaració de la infanta Cristina, que està citada a declarar com a imputada el pròxim 8 de febrer. Castro ha confirmat que de la declaració de la filla de rei, que es preveu que aixequi una gran expectació, només se n'enregistrarà l'àudio i no se'n podrà captar cap imatge, i ha decidit emprendre mesures per assegurar-se'n.

"Queda totalment prohibit que cap persona accedeixi a l'interior de l'edifici amb terminal telefònic, tauleta, ordinador portàtil o cap altre dispositiu apte per captar imatge o so", diu la providència dictada pel jutge, que, tal com demanava la defensa de la infanta, ha confirmat que la gravació d'àudio no es lliurarà a cap de les parts, sinó que només se'ls facilitarà la transcripció.

Castro s'aplica a ell mateix, i també al fiscal anticorrupció, la prohibició, i només n'exceptua els funcionaris adscrits al jutjat de guàrdia i els membres del servei medicoforense.
Anar al contingut