Peral surt emmanillada del seu domicili de Vilanova i la Geltrú
Peral surt emmanillada del seu domicili de Vilanova i la Geltrú (ACN / Roger Segura)
Vilanova i la Geltrú

El jurat visita els escenaris clau del crim de la Guàrdia Urbana

Els dos acusats de matar un company, el tribunal i el jurat popular han anat als tres escenaris on suposadament van passar els fets

Roger RoviraActualitzat

Rosa Peral arribava emmanillada i amb ulleres de sol a casa seva, a Vilanova i la Geltrú, el lloc on va morir la víctima. I darrere seu, l'altre acusat, Albert López, també envoltat de mossos i amb roba esportiva.

El judici pel crim de la Guàrdia Urbana ha viscut aquest dilluns un capítol fora de l'Audiència, una prova inusual: la d'una inspecció ocular.

 

 

D'aquesta manera, el jurat popular, del qual no s'ha captat cap imatge, ha pogut veure els espais on suposadament van passar els fets i dels quals es parlarà properament al judici.

El jurat, juntament amb els acusats, el fiscal i els advocats han visitat la casa de dues plantes. Ja hi havien estat fa dos anys i mig, durant la reconstrucció policial del crim. Allà és on es creu que va morir el també agent Pedro Rodríguez, que en el moment dels fets era parella de Peral.

 

Albert López entrant al domicili de Rosa Peral a Vilanova i la Geltrú
Albert López entrant al domicili de Rosa Peral a Vilanova i la Geltrú (ACN / Roger Segura)

 

El següent punt del recorregut ha estat la urbanització El Papagai, on viu l'exmarit de Rosa Peral. Segons el posicionament telefònic del mòbil de la víctima, va ser en aquesta localització on van estar els acusats després del crim del pantà de Foix. La investigació apunta que, d'aquesta manera, volien incriminar l'exmarit de Peral en el crim.

I per últim, la comitiva ha visitat el caminet a prop del pantà de Foix on es va trobar el cadàver calcinat de la víctima al maleter del cotxe. Rosa Peral, seriosa i apartant la vista de les càmeres, i Albert López, més tranquil, han estat conduïts amb tota la comitiva al lloc dels fets. El cadàver el va trobar aquí un excursionista i, al lloc, encara s'hi podia veure un ram.

 

Albert López, en primer lloc, i Rosa Peral al descampat on es va trobar el cotxe de la víctima
Albert López, en primer lloc, i Rosa Peral al descampat on es va trobar el cotxe de la víctima (ACN / Roger Segura)

 

Després de més de quatre hores de recorregut, els dos acusats han tornat a la presó. Aquest dimarts, el judici es reprendrà a l'Audiència de Barcelona amb l'inici de les proves pericials.

 

 

ARXIVAT A:
Judicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut