Hoquei herba

El Junior goleja el Polo (5-0) i revalida el Campionat de Catalunya d'hoquei herba

Al descans s'ha arribat amb un 2-0 gràcies a les dianes d'Anna Gil i Laia Vidosa. En la segona part han rematat el partit Estefi Soledad, Marta Grau i Tània Escaich

El Junior femení ha revalidat el Campionat de Catalunya i ha aixecat per novena vegada aquest títol, que en categoria femenina es juga des de l'any 1959. L'equip de Sant Cugat ha dominat amb claredat el seu rival, el Polo barceloní, que sempre ha anat a remolc (5-0).

En el minut cinc de joc una oportunista Anna Gil ha obert el marcador. Abans d'arribar al descans ha arribat el 2-0 gràcies a un xut de Laia Vidosa que ha tingut l'ajuda de les guardes de la portera del Polo.

En l'últim quart ha arribat el festival golejador de les jugadores del Junior. El 3-0 l'ha fet Estefi Soledad després d'una gran jugada col·lectiva. Una altra jugada des de la banda l'ha culminat Marta Grau, que ha marcat el 4-0 i Tània Escaich ha tancat el repòquer de gols. La temporada no ha pogut començar millor per al Junior femení d'hoquei herba.