Joan Laporta, expresident del Barça, en una imatge d'arxiu.
Joan Laporta, expresident del Barça, en una imatge d'arxiu.
Futbol

El judici per acció de responsabilitat contra Laporta i setze exdirectius del Barça més queda vist per a sentència

El jutge José Manuel Martínez Borrego ha declarat vist per a sentència el judici per l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta i setze directius més del Futbol Club Barcelona durant els anys 2007-2010. El jutge disposa ara de vint dies naturals per dictar sentència

Actualitzat

El jutge José Manuel Martínez Borrego ha declarat vist per a sentència el judici per l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta i setze directius més del Futbol Club Barcelona. El jutge disposa ara de vint dies naturals per dictar sentència.

El veredicte podria arribar fins i tot abans de l'Assemblea de Compromissaris del club, que se celebrarà el 18 d'octubre.

En aquest judici, el Futbol Club Barcelona, com a part demandant, sol·licita a Joan Laporta i a setze directius de la seva junta sortint, demana una quantitat superior als 47 milions d'euros per resultats econòmics negatius durant el seu mandat. La part demandada, de la seva banda, ha negat les pèrdues comptables que se li imputen i ha sol·licitat que es desestimi la demanda.

 

Anar al contingut