El Joventut s'ha imposat a la pista del Saragossa (EFE)
Lliga Endesa

El Joventut surt victoriós de la pista del temible Saragossa (90-92)

Els verd-i-negres sumen la quarta victòria consecutiva a la competició domèstica i ho fan davant de l'equip revelació de la temporada, el conjunt aragonès, que és el segon classificat de l'ACB

Actualitzat

Cop d'autoritat del Joventut a la pista del Saragossa i és que la Penya s'ha imposat a l'equip revelació de la temporada (90-92). Els verd-i-negres han plantat cara en tot moment i no s'han deixat intimidar pel fet de visitar el segon classificat de la Lliga Endesa.

El partit ha estat equilibrat fins a l'últim sospir amb un tímid domini dels catalans fins a l'últim quart quan els de Porfi Fisac han tret l'orgull per intentar sentenciar un matx que, segon a segon, se'ls escapava de les mans. Finalment, però, la tenacitat i la sang freda del Joventut, 90-90 a quatre segons del final, ha acabat decantant la balança cap als badalonins que sumen la quarta victòria consecutiva a l'ACB.

Prepelic, amb 23 punts, ha estat l'home més efectiu de cara a cistella d'entre els de Carles Duran, seguit per Omic i Morgan, amb 14 punts respectivament. Cal destacar també la bona actuació en la construcció de Xabi López Aróstegui, que ha acabat fimant 11 punts, 6 rebots i 2 assistències.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut