El jove que va circular per la Ronda amb cadira de rodes diu que no pagarà la multa
Imatge del vídeo en què es veu un home circulant en cadira de rodes per la Ronda Litoral (Font: La Vanguardia)

El noi que va anar per la Ronda Litoral amb cadira de rodes diu que no pagarà la multa

Assegura que ho va fer perquè no el van deixar pujar a l'autobús i que no abonarà els 90 euros imposats per la Guàrdia Urbana

RedaccióActualitzat

El jove que va circular per la Ronda Litoral amb cadira de rodes ha assegurat en una entrevista a "El Periódico" que no pagarà els 90 euros de multa que li va imposar la Guàrdia Urbana. El noi ha explicat que ho va fer perquè el conductor de l'autobús no el va deixar pujar.

Segons ha declarat en la mateixa entrevista, es volia traslladar al Paral·lel per cobrar la pensió, però el conductor no va voler baixar la rampa de l'autobús. Youssef Sayah, de 26 anys i resident a la Marina del Port, assegura que no té la "culpa" que el conductor "no tingués cor".

"No podia esperar mitja hora que passés el següent autobús perquè no hauria pogut cobrar la pensió aquell dia", ha justificat Sayah, que ha afegit que en aquell moment estava "molt enfadat".


Vídeo viral de l'home circulant per la Ronda del Litoral

Fa tres setmanes, es va fer viral a les xarxes socials un vídeo difós per "La Vanguardia" on es veia l'home amb cadira de rodes circulant per la Ronda del Litoral. Anava en sentit Besós a l'alçada del port de Barcelona.

L'acció està prohibida perquè una cadira de rodes, encara que tingui motor elèctric, no té la consideració de vehicle de motor i l'usuari no se'l qualifica de conductor, sinó de vianant.


Multa per circular per una via on no podia fer-ho

El mateix vídeo va ser clau perquè la Guàrdia Urbana l'identifiqués i el denunciés per accedir a una via no permesa per a vianants. Li va imposar la multa de 90 euros.

El dia del fets es van rebre tres avisos de gent que alarmava de la presència de la cadira de rodes en el tram de la sortida 21. Quan els agents van arribar, l'home ja no hi era.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut