Ángel Boza, el membre de La Manada detingut per intent de robatori i agressió (EFE)
Ángel Boza, el membre de La Manada detingut per intent de robatori i agressió (EFE)
Sevilla

El jove de La Manada detingut per intent de robatori té antecedents per conduir begut

Ángel Boza ha passat a disposició judicial a Sevilla per, suposadament, intentar robar unes ulleres i envestir amb el cotxe dos vigilants de seguretat

RedaccióActualitzat

El membre de La Manada detingut dimecres per intent de robatori i agressió, Ángel Boza, té antecedents per delictes de trànsit. El seu advocat, Agustín Martínez, ha explicat que també té una causa oberta per furt a Sant Sebastià i antecedents per robatori amb violència.

Enxampat conduint begut dues vegades

Boza va ser condemnat el 2014 i el 2016 per conduir begut. El Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia ha informat, però, que ja no té suspès el permís de conduir.

El 2014, el van detenir per conduir sota els efectes de l'alcohol i no fer cas dels requeriments de la policia de Sevilla perquè s'aturés. El van sentenciar a 32 dies de treballs per a la comunitat i el van deixar sense carnet 8 mesos i 1 dia.

L'altre antecedent és del febrer del 2016, quan el van condemnar per anar en moto begut i saltar-se un semàfor vermell a gran velocitat.

En aquest cas, la condemna va ser d'una multa i més de 8 mesos sense carnet. A més, li van imposar en total més quatre mesos de presó, tot i que es va pactar que no entraria a la presó durant un període de dos anys.

Fa uns dies, Boza va retirar personalment el seu carnet de conduir de les dependències judicials.

Al vespre, el jutjat ha decretat presó provisional per a Boza.

 

Notícia relacionada: Mantenen en llibertat el guàrdia civil de La Manada que volia renovar-se el passaport

 

 

 

ARXIVAT A:
La Manada
Anar al contingut