"El hoyo", la guanyadora del Festival de Sitges, arriba a les cartelleres aquest cap de setmana

Estrenes amb Jennifer Lopez, François Cluzet i un camaleònic Luis Tosar acompanyen l'òpera prima de Galder Gaztelu-Urrutia als cinemes

Òscar CostaActualitzat

El director basc Galder Gaztelu-Urrutia estrena aquest cap de setmana la seva òpera prima, "El hoyo", després d'obtenir el premi a la millor pel·lícula al Festival de Sitges. L'acompanyen a la cartellera la inclassificable "Ventajas de viajar en tren", amb Luis Tosar i Quim Gutiérrez entre d'altres; la seqüela de "Petites mentides sense importància", i una Jennifer Lopez que presenta candidatura als Oscars.

 

EL HOYO

Dirigida per Galder Gaztelu-Urrutia
Ciència-ficció. 94 minuts. Espanya

Lluita de classes i denúncia social s'entrecreuen en aquest thriller de terror i ciència-ficció situat en un futur distòpic i que ve de triomfar al Festival de Sitges. Ivan Massagué intenta sobreviure en el que és l'òpera prima de Galder Gaztelu-Urrutia.

 


LAS NIÑAS BIEN

Dirigida per Alejandra Márquez-Abella
Comèdia dramàtica. 93 minuts. Mèxic

La crisi econòmica al Mèxic del 1982 acaba amb la fortuna i l'estatus social d'una dona de classe alta. Un retrat de les misèries de l'elit femenina mexicana, premiada al Festival de Màlaga.

 

 

ESTAFADORAS DE WALL STREET

Dirigida per Lorene Scafaria
Comèdia dramàtica. 110 minuts. Estats Units

Jennifer Lopez es posa en la pell d'una ballarina de striptease que va estafar inversors i treballadors de Wall Street. Una història basada en fets reals i amb què la novaiorquesa fa campanya cap als Oscars.
 

 

VENTAJAS DE VIAJAR EN TREN

Dirigida per Aritz Moreno
Thriller. 102 minuts. Espanya

Luis Tosar en versió camaleònica, tocs de comèdia negra i molta paranoia i surrealisme són els ingredients de "Ventajas de viajar en tren". El repartiment és d'altura, amb Belén Cuesta, Quim Gutiérrez i Ernesto Alterio.

 


THE FAREWELL

Dirigida per Lulu Wang
Comèdia dramàtica. 100 minuts. Estats Units

Un viatge de retrobament, una gran mentida i molts secrets familiars en aquesta comèdia dramàtica ubicada a la Xina. La directora Lulu Wang explica aquesta història autobiogràfica amb la rapera Awkwafina com el seu "alter ego".

    

 

PETITES MENTIDES PER ESTAR JUNTS

Dirigida per Guillaume Canet
Comèdia dramàtica. 135 minuts. França. Traduïda al català

Tornen els retrobaments i les mentides en la que és la continuació -vuit anys després- de "Petites mentides sense importància". Marion Cotillard i l'"intocable" François Cluzet encapçalen el repartiment d'aquest fenomen de taquilla a França, amb més de dos milions d'espectadors.

 

 

DETECTIU CONAN: EL PUNY DE SAFIR BLAU

Dirigida per Tomoka Nagaoka
Animació. 109 minuts. Japó. Traduïda al català

El detectiu Conan estrena la seva pel·lícula número 23, tot un èxit de taquilla al Japó. Aventures i molt misteri per a tots els públics. I aquesta vegada, per primer cop, a Singapur.
 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut