Santana en un concert al 2019
Carlos Santana està fent la gira Miraculous Supernatural 2022

El guitarrista mexicà Carlos Santana es desmaia en ple concert a Michigan

El músic, que es troba en plena gira, ha patit un cop de calor i es recupera a l'hospital, segons ha informat el seu representant

RedaccióActualitzat

El guitarrista mexicà Carlos Santana s'ha desmaiat en ple concert, aquesta matinada, a Michigan, als Estats Units. Segons ha aclarit el seu representant, ha patit un cop de calor i deshidratació.

Santana, de 74 anys, portava uns 40 minuts de concert a l'auditori Pine Knob Music Theatre de Clarkston, al nord-oest de Detroit, quan s'ha marejat. Mentre interpretava una de les cançons, s'ha assegut a una tarima de l'escenari.

Així que el seu equip s'ha adonat que no es trobava bé, el concert s'ha aturat i l'han atès: li han donat aigua i li han aixecat les cames, entre d'altres.

El moment l'han recollit diversos usuaris de les xarxes socials:

Uns vint minuts després, s'han endut l'artista en llitera. Santana ha saludat amb una mà els assistents al concert, que l'aplaudien amb força. 

Després d'això, s'ha anunciat que la resta de l'espectacle quedava cancel·lat i s'ha demanat als assistents que preguessin per la recuperació de Santana, que ara és a l'hospital McLaren Clarkston. Segons el seu representant, està en observació i es troba bé.
 

"Em vaig oblidar de menjar i de beure aigua"

Des de la seva pàgina de Facebook, el músic ha agraït les mostres de suport que ha rebut: "Em vaig oblidar de menjar i de beure aigua."

 

Santana va ser pioner a fusionar ritmes llatins amb el gènere rock a la banda homònima que va fundar el 1966 i, des d'aleshores la seva figura i la seva música han obtingut tots els reconeixements possibles.

Està fent la gira Miraculous Supernatural 2022, que va començar el 17 de juny i que s'ha d'allargar fins a finals de setembre. El proper concert estava previst per a dimecres que ve a Filadèlfia, però s'ha cancel·lat.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut