Els protagonistes de la segona trilogia de la famosa saga galàctica.
Els personatges de sempre, ara ja en la maduresa, compartiran protagonisme amb nous personatges.
Los Angeles

El guionista de "Little Miss Sunshine" firmarà la nova entrega de "La guerra de les galàxies"

Lucasfilm confirma que Michael Arndt serà el guionista de la nova entrega de la saga galàctica, el setè episodi i primer de la nova trilogia anunciada per Disney després d'adquirir la companyia.

Actualitzat
La setena pel·lícula de la saga "La guerra de les galàxies" ja té qui l'escrigui. Es tracta de Michael Arndt, guanyador d'un Oscar al millor guió original l'any 2006 per "Little Miss Sunshine" i nominat a un altre, en aquest cas en la categoria de millor guió adaptat per "Toy Story 3". També és conegut per ser l'autor de la segona part de "Los juegos del hambre", anomenada "Catching Fire" i actualment en fase de rodatge.

El fitxatge d'Arndt ha estat confirmat a la web Starwars.com després que la nova presidenta de Lucasfilm, la productora Kathleen Kennedy, i el seu fundador, George Lucas, revelessin l'existència de converses amb el guionista en un vídeo en què s'explicava el perquè de la venda de Lucasfilm a Disney por 3.086 miliones d'euros.

De fet, segons la revista "The Hollywood Reporter", Arndt ha posat fil a l'agulla i ha entregat unes 50 pàgines en què recupera alguns dels personatges més cèlebres de l'univers "Star Wars".

Luke Skywalker i la princesa Leia viuran en aquesta nova trilogia la seva maduresa mentre se suposa que la història es desenvoluparà amb una nova generació de personatges.

Un cop escollit el guionista, cal buscar ara el director de la cinta, que s'espera que arribi a les grans pantalles el 2015. El nom que ha sonat amb més força és el de Brad Bird, autor de "Los increíbles" i "Ratatouille".

Anar al contingut