Imatge de l'espectacle "Coses que dèiem avui", dirigit per Julio Manrique
Imatge de l'espectacle "Coses que dèiem avui", dirigit per Julio Manrique
Barcelona

El Grec tanca la seva millor edició amb 120.000 espectadors i un 60% d'ocupació

El festival Grec de Barcelona ha tancat la seva millor edició amb 120.000 espectadors i una ocupació del 60%. En la 34a edició s'ha arribat a una xifra de rècord encara que el nombre d'espectacles ha estat molt semblant al de l'any passat. Els espectacles de "Spectra", "Coses que dèiem avui" i "Questi fantasmi", a més dels concerts de Serrat, Miguel Poveda i Zenet, són els que han tancat amb entrades exhaurides.

Actualitzat
El director del Grec Festival de Barcelona, Ricardo Swarcer, ha fet un balanç positiu de l'edició d'aquest any. El Grec 2010 es tancarà diumenge amb més de 120.000 entrades venudes i un 60% d'ocupació. Segons Swarzcer el públic ha sabut apreciar no només la quantitat, sinó la qualitat de les propostes, i ha negat per "simplificador" l'argument que amb la crisi la gent es refugiï en l'oci.

El director del Grec ha destacat que el públic ha exhaurit les entrades per a 16 espectacles, com els de "Spectra", "Coses que dèiem avui" i "Questi fantasmi", a més dels concerts de Serrat, Miguel Poveda i Zenet.

Mentrestant, la proposta de muntatges del Japó, el país convidat d'aquesta edició, ha acumulat més de 12.000 espectadors. Aquesta xifra suposa un 81% d'ocupació, percentatge lleugerament superior al que l'any passat van tenir les peces italianes.

El teatre Grec, per la seva gran capacitat, ha estat el que més espectadors ha rebut, amb més de 42.000 i un 73% d'ocupació. D'altra banda, el muntatge "Delicades", al teatre Poliorama, ha estat el que més gent ha vist, 13.000 espectadors.
Anar al contingut