El Granollers, campió de la Supercopa de Catalunya
Handbol

El Granollers derrota en la Supercopa de Catalunya femenina l'Amposta per 28 a 22

El Granollers ha revalidat un títol que ja va guanyar la temporada passada, però, tot i el resultat final, el seu rival no li ha posat gens fàcil. Només en el tram final del matx han pogut les vallesanes deixar enrere de forma definitiva l'Amposta.

El KH-7 BM Granollers ha revalidat el seu títol de campió femení de la Supercopa catalana d'handbol derrotant el CH Amposta Lagrama per 28 a 22. Les vallesanes han marxat en els primers minuts de 7 gols en el marcador, però un parcial de 0 a 5 ha permès recuperar-se les seves rivals. Fent molt de mal des dels extrems amb Cinta Gisbert i Alba Simón, l'equip del Montsià ha arribat al descans amb un gol d'avantatge, 12 a 13.

En la segona meitat, les de José Luis Villanueva han tornat ha protagonitzar uns millors primers minuts, explotant molt bé els seus contraatacs. Amb els gols de Judith Vizuete, escollida millor jugadora de la final, i Míriam González, han tornat a posar-se al davant. L'Amposta ha reaccionat novament, i fins i tot ha tingut dues clares ocasions per empatar a 20. A poc a poc, però, les subcampiones han anat perdent encert per acabar perdent davant el Granollers.