La recepció de Sant Jordi es va fer l'any passat al palau de Pedralbes.
La recepció de Sant Jordi es va fer l'any passat al palau de Pedralbes.
Barcelona

El govern suprimeix la recepció de Sant Jordi al palau de Pedralbes per la crisi

La recepció al palau de Pedralbes per Sant Jordi que va instaurar l'expresident Pasqual Maragall no es farà aquest any. El govern de la Generalitat ha decidit prescindir d'aquest acte per la retallada de despesa que està fent i ha afegit que el substituirà per una recepció institucional més austera al palau de la Generalitat. El president Mas recupera així un escenari habitual en el govern de Jordi Pujol.

Actualitzat
La recepció institucional que ofereix el govern de la Generalitat cada 23 d'abril torna a canviar d'escenari. Enguany, com ha informat el govern, ja no es farà al palau de Pedralbes, com es feia des del 2005 quan així ho va implantar l'expresident Pasqual Maragall.

El govern ha decidit suprimir aquest acte i substituir-lo per un altre de més auster al palau de la Generalitat. També es prescindirà del tradicional obsequi que s'atorga als convidats. A més a més, un altre canvi és que enguany no hi haurà missa institucional ja que el 23 d'abril coincideix amb dissabte de Setmana Santa.

Durant els governs de Jordi Pujol, el Palau de la Generalitat era l'escenari de celebracions. El govern oferia una recepció amb representants institucionals i de la societat civil catalana al Pati dels Tarongers on s'hi servia xocolata amb bescuits.


Anar al contingut