Josep Antoni Rosell, investigat pel cas del 3%
Josep Antoni Rosell, investigat pel cas del 3%

El govern rescindeix el contracte a Josep Antoni Rosell per "pèrdua de confiança"

Era el director general de "Infraestructures.cat", l'empresa que gestiona l'obra pública de la Generalitat, i estava apartat del càrrec des que el van detenir a l'octubre en el marc de l'"operació Petrum", contra el presumpte cobrament de comissions per part de CDC

RedaccióActualitzat

El consell d'administració de l'empresa pública de la Generalitat "Infraestructures.cat" ha pres la decisió de rescindir el contracte del seu director general, Josep Antoni Rosell, per "pèrdua de confiança". Segons un comunicat del Departament de Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat, que dirigeix el republicà Oriol Junqueras, s'ha pres aquesta decisió d'acord amb la normativa laboral i administrativa vigent, que en el seu articulat regula la relació laboral del personal d'alta direcció.

Rosell està sent investigat per la seva presumpta participació en el cas conegut com del 3%, de presumpte cobrament de comissions per part de CDC. A l'octubre ja el van apartar de les seves funcions, sobretot de la mesa de contractació pública, després que el detinguessin juntament amb el tresorer de Convergència Democràtica de Catalunya, Andreu Viloca, en el marc de l'anomenada "operació Petrum". El van deixar en llibertat amb càrrecs pocs dies després, i el jutge li va retirar el passaport.

Anar al contingut