Meritxell Budó, portaveu del govern

El govern renuncia a recórrer la data del 14F al TSJC per "no crear més incertesa"

Es gira full perquè la jornada es desenvolupi amb totes les garanties democràtiques, sanitàries i de seguretat

La Generalitat no pensa recórrer la data de les eleccions i, per tant, seran definitivament el 14 de febrer. Accepta així la decisió del Tribunal Superior de Justícia, que aquest dilluns donava a conèixer els arguments de per què no es podien ni ajornar ni desconvocar.

La portaveu del govern, Meritxell Budó, ha dit que "el govern no vol generar més incertesa" i ha estat clara:

"Les eleccions seran el 14 de febrer. El govern de Catalunya no posarà cap impediment perquè aquestes eleccions se celebrin el 14 de febrer perquè no volem generar més incertesa al voltant de la data d'un fet tan rellevant com són unes eleccions al Parlament de Catalunya."

"Independentment que es mirin aspectes jurídics de la sentència", ha afegit Budó, que ha admès que els serveis jurídics de la Generalitat estan fent l'anàlisi de la resolució. Ara, ha assegurat, es treballa perquè la jornada tingui totes les garanties "democràtiques i sanitàries".

"Com a govern de Catalunya estem treballant per garantir que a la jornada del 14F es pugui exercir el dret a vot amb totes les garanties democràtiques, sanitàries i de seguretat per a totes aquelles persones que sortiran a exercir el seu dret a vot i per a les persones que estaran treballant al llarg de tota la jornada electoral."

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Parlament Catalunya 2021TSJCGeneralitat de Catalunya
Anar al contingut