Barcelona

El govern promociona el turisme juvenil a Catalunya amb descomptes de més de la meitat en albergs

La Generalitat engega un programa perquè els joves facin turisme a Catalunya a preus econòmics. Es posarà en marxa al gener i durarà fins al juny, segons ha avançat avui la Conselleria d'Acció Social i Ciutadania.

Actualitzat
El programa "e-CJ escapades Carnet Jove" permetrà per primera vegada als titulars d'aquest carnet passar un cap de setmana en règim de pensió completa en 16 albergs catalans per 42,5 euros, un 52% menys del preu habitual. El programa ofereix 3.375 places durant cada cap de setmana entre el 7 de gener i el 19 de juny per a grups de tres a vuit joves d'entre 14 i 29 anys.

L'objectiu, ha explicat la consellera d'Acció Social i Ciutadania, és "promoure l'ús dels albergs entre els joves i dinamitzar les zones on s'ubiquen aprofitant la sinergia entre el Carnet Jove i la xarxa pública d'albergs". Carme Capdevila ha assenyalat la idoneïtat d'aquesta campanya en un moment de crisi i ha explicat que, en funció de l'èxit, l'oferta es podria ampliar als mesos de juliol i setembre.

Els albergs, seleccionats segons la seva disponibilitat, es troben a Barcelona, Coma-ruga, Deltebre, el Masnou, la Molina, la Seu d'Urgell, l'Escala, Núria, Planoles, Vic, Tremp, Era Garona, Sant Joan de les Abadesses i l'Hospitalet de l'Infant i Lleida.

Les preinscripcions es podran fer entre el 4 i el 25 d'octubre a través d'internet, el 28 es farà el sorteig i l'endemà es faran públics els noms dels beneficiaris.
Anar al contingut