Barcelona

El govern espanyol pagarà dimecres vinent els deutes de la Generalitat amb farmàcies i hospitals

El secretari d'estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, ho ha anunciat després d'una reunió amb representants del Consell Col·legis de Farmacèutics de Catalunya que s'ha fet aquest dimecres a la delegació del govern a Barcelona.

RedaccióActualitzat

El govern espanyol pagarà dimecres que ve, dia 20, un total de 1.431 milions d'euros als proveïdors de la Generalitat que encara no han cobrat, com les farmàcies, a les quals l'executiu deu més de 400 milions, els hospitals i les entitats socials que ofereixen serveis concertats. El secretari d'estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, ho ha anunciat després d'una reunió amb representants del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya que s'ha fet aquest dimecres a la delegació del govern a Barcelona.

En la trobada amb el president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Jordi de Dalmases, el secretari d'estat ha ratificat el compromís de l'executiu de Mariano Rajoy de donar suport a totes les comunitats autònomes que no puguin afrontar els seus pagaments i ha precisat que aquestes aportacions excedeixen el sostre de dèficit fixat per a Catalunya aquest any.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut