La vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría
La vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría
Madrid

El govern espanyol, obert a dialogar "si tenim un interlocutor dins la llei"

La vicepresidenta espanyola no vol sentir a parlar de relacions a dues bandes, però ha promès diàleg amb condicions

Actualitzat

La vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, ha insisitit que després del 21D estan oberts a pactar i dialogar amb el govern que surti de les urnes, però sempre que se sotmeti a llei. La número 2 de Rajoy responia així a Xavier Domènech d'En Comú Podem durant la sessió de control al Congrés dels Diputats.

Xavier Domènech ha reclamat a Sáenz de Santamaría si el govern espanyol estava diposat a obrir una negociació bilateral amb el futur govern de la Generalitat. La vicepresidenta espanyola no vol sentir a parlar de relacions a dues bandes, però ha promès diàleg amb condicions.

Domènech: "Només han sabut imposar, però mai han sabut convèncer. No han solucionat res, absolutament res. És més, ho han empitjorat tot."

Sáenz de Santamaría: "Si tenim un interlocutor dins de la llei, aquest govern farà tot el possible per recuperar un bon clima social i una bona confiança per a la millora de l'economia i el benestar social a Catalunya."

La vicepresidenta espanyola ha acusat els comuns d'assumir posicions independentistes en la que ha estat l'última intervenció de Domènech al Congrés abans d'iniciar la campanya electoral com a cap de llista.

Anar al contingut