El moment de l'enrenou a l'avió arran de la protesta d'alguns dels passatgers
El moment de l'enrenou a l'avió arran de la protesta d'alguns dels passatgers
Barcelona

El govern espanyol no sancionarà els passatgers que van aturar un vol a Dakar

Una desena de passatgers d'un avió de Vueling es van oposar dissabte al retorn forçat d'un ciutadà senegalès i això va provocar que l'aparell s'enlairés amb retard

RedaccióActualitzat

El govern espanyol no pensa sancionar els 11 passatgers d'un avió de Vueling que dissabte es van oposar al retorn forçat a Dakar d'un ciutadà senegalès que anava a l'aparell. Com a conseqüència d'aquesta acció, aquests passatgers van ser obligats a quedar-se a terra i el vol es va enlairar amb la resta de viatgers amb retard.

Els passatgers van denunciar que se'ls havia escollit a ells a dit, però que la negativa era majoritària entre el passatge del vol de Vueling entre Barcelona i Dakar perquè el senegalès, emmanillat, tenia una angoixa extrema.

En tot cas, fonts del govern espanyol han confirmat a Catalunya Ràdio que no es prendran mesures contra ells. El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" quina és la posició de Vueling sobre aquests fets:

"Jo he parlat amb Vueling i em diuen que ells no tenen cap interès a denunciar ningú i que van actuar d'acord amb la llei, impedint que estiguessin a bord persones que, amb el seu comportament, estaven posant en qüestió o en risc la seguretat del vol."

Els passatgers que no van volar consideren desproporcionada la decisió de Vueling de deixar-los a terra.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut