Amazon i les compres online
Amazon i les compres online

El govern espanyol insta Amazon a retirar joguines sexuals qualificades de pedòfiles

La multinacional ha atès la petició de Consum, que també ha demanat a la fiscalia que investigui la venda d'aquests productes

RedaccióActualitzat

Amazon retira unes joguines sexuals després del requeriment del Ministeri de Consum, que les qualifica de pedòfiles i que, a més, ha demanat a la fiscalia que n'investigui la venda. El ministre Alberto Garzón explica que van instar Amazon a "retirar immediatament la venda d'aquests articles" i diu que "cal investigar què s'amaga darrere d'aquestes ofertes".

"És una bona notícia que s'hagi atès el requeriment de Consum i els productes pedòfils ja no estiguin disponibles a Amazon. Ara cal investigar a qui els venia i establir les mesures necessàries perquè això no torni a passar."

 

Es tracta d'articles de silicona que imiten la meitat inferior del cos de nenes. La mida més petita és similar a la d'una nena de 2 o 3 anys.

 

El ministeri denuncia que són una utilització vexatòria del cos de la dona i que inciten a la violència contra les infants.

Aquest dijous, Amazon ha assegurat que els articles que Consum va qüestionar ja s'han retirat. A través d'un comunicat, l'empresa de venda online ha assegurat que "la protecció de menors, tant nens com adolescents, és una prioritat" de la multinacional.

En aquest sentit, Amazon recorda que recentment ha establert "mesures encara més estrictes en l'àrea de productes eròtics" i que les estan "aplicant en conseqüència".

 

#AmazonPedofilia

La polèmica ha arribat a la xarxa i amb l'etiqueta #AmazonPedofilia molts usuaris han denunciat productes similars que es poden trobar a la web aquí o en altres països.

 

També a Twitter, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat "boicot i presó per als responsables".

Polèmica també a França i als Estats Units

També hi ha hagut indignació per aquests articles o d'altres de similars als Estats Units o a França. Aquest estiu l'organització Child Rescue Coalition va aconseguir més de 121.000 signatures demanant que sigui il·legal la venda de nines sexuals amb aparença de nenes als Estats Units, un cas que es va fer especialment popular ja que una mare va denunciar que una d'aquestes nines l'havien fet copiant una fotografia de la seva filla.

"No m'hauria imaginat mai que fessin servir la foto de la meva filla per crear una cosa tan lletja i malvada i que fos utilitzada per pedòfils. Em va sorprendre que Amazon vengués una nina sexual inadequada."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I couldn't imagine that some sicko would use my daughter's photo to create something so ugly and evil to be used for abuse by pedophiles. And I was in shock that Amazon would sell an inappropriate child sex doll on their website, I mean, we use this website to help with Kat's community service projects. I asked myself how can this be legal in United States?" Yes, this happened. And yes, it's LEGAL in 47 states. Please read Kat's story and SIGN OUR PETITION NOW to make these dolls ILLEGAL at the LINK IN BIO. **WE NEED YOUR HELP - PLEASE SPREAD THE WORD!** #petition #childsexdoll #amazon #keepkidssafe #stopchildabuse #childhoodsexualabuse #childrescuecoalition #protectkat #stopchildsexdolls #jointhefight #onlinesafety #keepkidssafe #banchildsexdolls

A post shared by Child Rescue Coalition (@childrescuecoalition) on

La mare ha aconseguit que retirin aquesta nina de la web. 

A França, després de les denúncies de diverses associacions, el secretari d'Estat per a la Família i la Infància va demanar a Amazon França que retirés aquests productes del seu catàleg. 

ARXIVAT A:
ConsumPederàstia
Anar al contingut