El president del govern espanyol, Pedro Sánchez
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez

El govern espanyol aprovarà aquest mes la proposta d'eliminar els aforaments polítics

Ho ha anunciat en un míting posterior al comitè federal del PSOE a Fuenlabrada

Actualitzat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha posat data a la seva promesa d'eliminar aforaments, i ha dit que abans de final de mes el Consell de Ministres aprovarà la seva proposta de reforma de la Constitució, que limita els aforaments dels càrrecs públics només a l'exercici de la seva funció, i en deixa fora l'àmbit privat.

"Fa un mes, mes i mig llarg, vam anunciar que promouríem una reforma de la Constitució per acabar amb els aforaments i abans que acabi aquest mes aquesta proposta de reforma constitucional es portarà al Consell de Ministres".

Sánchez ha reunit el comitè federal i després ha protagonitzat un gran míting en un pavelló esportiu a Fuenlabrada, acompanyat dels candidats del seu partit a les pròximes eleccions autonòmiques. No hi era, però, Susana Díaz, actual presidenta de la Junta d'Andalusia i candidata a la reelecció.

El d'aquest dissabte ha estat el primer gran acte de precampanya de Pedro Sánchez des que va arribar a La Moncloa. El president espanyol ha evitat referir-se a la situació a Catalunya, i ha dedicat les seves crítiques a la manera de fer oposició dels seus adversaris polítics.

Sánchez ha acusat el PP de crispar la societat i els ha culpat de fer una política "cercabregues".

Durant la seva intervenció al comitè federal del PSOE també els ha avisat que els socialistes no cauran en la trampa perquè tenen el suport social.

"La nostra principal fortalesa és l'immens suport social que tenen cada una de les mesures que portem al Consell de Ministres. Aquesta setmana n'ha estat un bon exemple. Cal recordar que la societat espanyola va ser solidària amb la banca i la solidaritat és recíproca".

ARXIVAT A:
Constitució espanyola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut