Forn: "Ho he passat malament, m'he sentit indefens"

Després de la intervenció d'ERC i JxCat, que han considerat que la sentència contra Forn estava escrita "des dels atemptats del 17A", torn per a Forn per replicar-los.
Forn intervé a la comissió del 155 (Reuters/Nacho Doce)


L'exconseller admet que estar a la presó no ha canviat les seves conviccions sinó que les ha fet "més fortes", encara que admet que s'ha sentit "indefens":

"Ho he passat malament, m'he sentit indefens moltes vegades, he sentit no poder fer sentir la meva veu. Veia coses absolutament injustes, declaracions que es feien al Parlament, campanyes de difamació. Això m'ha dolgut molt."

Sobre l'autocrítica que li han reclamat els comuns, ha reconegut que "no tot ho hem fet bé" però ha al·legat que ho van fer "amb honestedat i intentant complir els mandats del Parlament".

"Jo ho tornaria a fer. Les conviccions són més fortes. Potser hi hauria coses que canviaria, però l'objectiu final és el mateix."


Respecte del judici contra elmajor Trapero i la cúpula dels Mossos a l'Audiència Nacional, Forn prefereix no dir res "per no perjudicar ningú". "No és que ho eludeixi, però ara no és el moment de fer-ho", argumenta.
Anar al contingut