Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida en una imatge d'arxiu.
Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida en una imatge d'arxiu.
Barcelona

El govern diu que les diferències entre Unió i CDC sempre s'han superat i que l'important són les accions

Des del punt de vista de l'executiu, ha dit Homs, "el que hi ha és un pla de govern que estem duent a terme. He viscut moltes 'crisis' amb Unió que han donat rierades d'imatges i cintes d'àudio i aquí estem. Sempre han acabat amb una unitat d'acció i vot i crec que el futur serà el mateix".

RedaccióActualitzat
Des del govern han volgut rebaixar la tensió per les paraules del líder d'Unió Josep Antoni Duran i Lleida, en què desqualificava els socis parlamentaris d'Esquerra, acusava TV3, RAC1, CDC i alguns membres d'Unió d'aplanar el terreny a la formació republicana i assegurava que el procés sobiranista quedarà en no res. El portaveu Francesc Homs ha recordat que les diferencies entre Unió i Convergència sempre s'han superat i que l'important són les accions del govern que acompanyen el procés sobiranista.

Des del punt de vista de l'executiu, ha dit Homs, "el que hi ha és un pla de govern que estem duent a terme i a partir d'aquí, no faig cap més comentari. He viscut moltes 'crisis' amb Unió que ha donat rierades d'imatges i cintes d'àudio i aquí estem. Sempre han acabat amb una unitat d'acció i vot i crec que el futur serà el mateix". Per Homs, doncs, la "'crisi' entre les formacions no afecta el govern ni l'acció de govern". En qualsevol cas, assegura que "per donar per tancada crisi, l'hauria d'haver donat per oberta".

El portaveu català, que ha reconegut sense anar més enllà que ERC ha tingut encerts i errors, ha manifestat que si el govern estigués pendent de les eleccions, només cometria errors. "Estem centrats en interès general i no patir sigles d'un partit", ha afegit.
Anar al contingut