Barcelona

El govern diu que les auditories del Palau confirmen la gravetat del desfalc

El departaments d'Economia i Finances, Justícia, i Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat asseguren en un comunicat que les auditories que s'estan fent al Palau de la Música "vénen a confirmar la gravetat dels fets succeïts". El document que ha difós la Generalitat remarca que encara no estan acabats i que no es poden considerar definitius, però que ja apunten cap a una direcció i que ho fan públic "davant les recents informacions publicades" sobre aquestes auditories.

Actualitzat
Algunes informacions apunten que el frau del "cas Millet" se situaria entre els 25 i els 31 milions, unes dades que han matisat des de la institució.

Al comunicat, el govern "mostra la seva preocupació per les dades conegudes" i afegeix que treballa "en l'adopció d'un conjunt de mesures que puguin reforçar els mecanismes de prevenció, a la llum de les febleses detectades".
 
El document no concreta quines seran aquestes propostes, però sí que es compromet a "incrementar transparència de les entitats receptores de subvencions, millorar-ne el control intern i augmentar el seguiment dels ajuts que els atorga l'administració per evitar que en facin un ús indegut".

Finalment, els tres departaments anuncien que les mesures es revelaran un cop se sàpiguen els resultats definitius de les auditories.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut