Mas, durant una reunió del Consell Executiu (ACN)
Mas, durant una reunió del Consell Executiu (ACN)
Barcelona

El govern destaca la reactivació econòmica i la garantia de l'estat del benestar en el balanç de legislatura

El govern català posa un èmfasi especial en la xifra d'afiliats a la Seguretat Social, que "torna a superar els 3 milions de persones" i la despesa social

Actualitzat

El mateix dia que Artur Mas signa el decret de convocatòria de les eleccions al Parlament, el govern de la Generalitat ha fet balanç de la legislatura. L'executiu destaca com a fets més rellevants dels darrers dos anys i mig "avenços clau en reactivació econòmica i creació d'ocupació", el "manteniment de l'estat del benestar" i la "millora de l'administració".

En tres documents, l'executiu mostra l'"evolució favorable" en els darrers cinc anys (des que Mas va arribar a la presidència) en el que qualifica de "15 temes prioritaris de país". El govern català posa un èmfasi especial en la xifra d'afiliats a la seguretat social, que "torna a superar els 3 milions de persones" i la despesa social. En aquest darrer punt, assenyala que, respecte al 2008, es "quadruplica el pressupost destinat a la Llei de la dependència" i que el pressupost de Salut "suposa un 40% del pressupost total" de la Generalitat, quatre punts més que el 2010.

Aquest dimarts, Mas compareixerà davant dels mitjans de comunicació per fer balanç de la legislatura, després de la reunió del consell de govern. La compareixença del president de la Generalitat es podrà seguir en directe a través del 324.cat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut