Madrid

El govern de Cifuentes acusa el PSOE d'ordir una "trama delictiva" contra ella

Cifuentes diu que està tranquil·la perquè sempre va "amb la veritat davant de tot"

RedaccióActualitzat

El portaveu del govern de la comunitat de Madrid, Ángel Garrido, anuncia que demanarà explicacions al PSOE per "ordir una trama delictiva" contra la presidenta de la comunitat, Cristina Cifuentes

Les acusacions de Garrido fan referència a les darreres revelacions sobre la polèmica del màster de Cifuentes. Segons publica avui el diari "El Mundo", hauria estat un professor universitari, que és militant socialista, qui hauria filtrat la informació de la possible falsificació del títol de la presidenta madrilenya

Segons el portaveu del govern de Madrid, aquest militant socialista "ha ordit durant mesos" aquest assumpte i hauria accedit a les dades informàtiques de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC). Ángel Garrido apunta que aquesta persona podria haver "introduït, modificat, cambiar o treure" dades en l'expedient de Cristina Cifuentes. 

El portaveu de Cifuentes ha dit que aquest militant socialista estava "tan obsessionat" amb la presidenta que tenia una paret "empaperada com fan els psicòpates amb els passos que havia de fer la trama":

"Afortunadament, el cas ja està en mans dels tribunals amb una querella criminal presentada per Cristina Cifuentes. Si algú amb un carnet del PSOE té accés als registres informàtics de la universitat de forma il·lícita, pot haver fet qualsevol altra cosa."

Garrido ha dit que demanaran explicacions directament al portaveu del PSOE a l'Assamblea de Madrid, Ángel Gabilondo, i també al secretari general Pedro Sánchez. Volen saber si sabien que un militant socialista va tenir accés a l'expedient de Cifuentes i estava "ordint aquesta trama" i no van fer res per impedir-ho.

Cristina Cifuentes avui ha tornat a insistir a la convenció del PP a Sevilla que ella "va fer, va acabar i va pagar" el polèmic màster. Assegura que està "vivint un moment molt dur", però que està "tranquil·la" perquè sempre va "amb la veritat davant de tot"

 

 

Anar al contingut