L'Havana

El govern cubà autoritza l'accés de tota la població als telèfons mòbils

Els cubans podran accedir finalment als telèfons mòbils, segons que ha autoritzat el nou president del país, Raúl Castro. Així ho ha anunciat la companyia nacional de telefonia cubana. Fins ara, només els estrangers, els funcionaris governamentals i les empreses podien tenir-ne. Segons el comunicat publicat al diari oficial, "Granma", els cubans podran obtenir un contracte de prepagament que s'abonarà en divises.

Actualitzat

En els pròxims dies s'informarà la població sobre quins són els procediments que es poden seguir per als canvis de titularitat dels ciutadans cubans que fins ara havien adquirit telèfons mòbils per via indirecta i per al començament dels nous contractes als cubans interessats en aquesta tecnologia.

El govern cubà ha decidit ampliar alguns serveis de telecomunicacions per contribuir a una millora gradual en els serveis de telefonia a la població. Així, la prioritat serà per als municipis amb més baixa densitat telefònica o que encara no disposen d'aquest servei.

Fa unes setmanes, el govern va anunciar l'aixecament de la prohibició de comprar electrodomèstics i posteriorment de tenir ordinadors personals.

Anar al contingut