El ministre de Treball, Celestino Corbacho.
El ministre de Treball, Celestino Corbacho.
Madrid

El govern confirma que substituirà Corbacho aquesta setmana

El relleu de Celestino Corbacho com a ministre de Treball es durà a terme aquesta setmana, segons han confirmat diferents fonts del govern, però no han avançat qui el substituirà. El president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, no ha volgut avançar quan anunciarà el substitut o substituta de Corbacho, tot i que alguns periodistes convidats a la tradicional recepció al Palau Reial per celebrar el Dia de la Hispanitat li han preguntat per això.

Actualitzat
"És aquí, el substitut o substituta de Corbacho?" Aquesta ha estat una de les preguntes que ha sentit Zapatero aquest migdia, a la qual ha respost, després de fer una ullada pel saló del Palau: "No ho sé."

Això no obstant, altres fonts de l'executiu han donat per fet que el canvi tindrà lloc aquesta setmana, tal com estava previst des de fa uns quants dies.

El vicepresident tercer i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, un dels noms que sonen en les travesses com a substitut de Corbacho, ha assegurat desconèixer quina serà l'elecció del president quan se li ha preguntat pels rumors que el situen al capdavant de Treball.
Anar al contingut