Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

El govern anuncia un canvi de nom de la Conselleria d'Exteriors

Es dirà Conselleria d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència per esquivar la suspensió del Tribunal Constitucional

Redacció Actualitzat

El conseller Raül Romeva ha volgut explicar en roda de premsa posterior al Consell Executiu que s'ha arribat a un acord de modificació en la denominació de la Conselleria d'Exteriors. A partir d'ara s'anomenarà Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència per poder "continuar treballant" i anar "fins al final". Romeva ha insistit que "les funcions no quedaran afectades", que se "seguirà en la mateixa línia que s'està treballant" i que "no en variarà en cap cas el contingut".

El conseller ha explicat que en les al·legacions al TC neguen "cap conflicte de competències en el Departament d'Exteriors" i que el recurs presentat per l'Alt Tribunal "no té cap base sòlida". Romeva ha qualificat el recurs de "feblesa jurídica" i ha insistit en la sol·licitud de l'aixecament de la suspensió temporal. El govern ha ratificat la figura del  conseller d'Afers Exteriors i el pla de govern de la legislatura i insisteix en la determinació del compliment del mandat democràtic del 27-S. De la mateixa manera, el govern ha volgut deixar clara la necessitat de poder fer "aquestes accions, aquesta feina i aquesta activitat".

Romeva ha volgut deixar clar que el recurs "no els aturarà" i que aniran "fins al final" i ha recordat "l'empara legal" que tenen les seves tasques.  

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut