El vaixell Moby Dada fa gairebé 2 mesos que és al port de Barcelona
El vaixell Moby Dada fa gairebé 2 mesos que és al port de Barcelona
Barcelona

El vaixell Azzurra de Tarragona substitueix el Piolín al port de Barcelona

El Ministeri de l'Interior havia dit que els agents que hi vivien s'allotjarien en hotels, però avui el que hi havia a Tarragona ha vingut al port de Barcelona

RedaccióActualitzat

Aquest dijous ha marxat del port de Barcelona el vaixell Moby Dada, el creuer que s'ha fet famós perquè ha allotjat durant gairebé dos mesos els agents dels cossos policials enviats a Catalunya per evitar el referèndum de l'1O i, sobretot, perquè porta pintats dibuixos de personatges de Warner Bros, entre ells, l'ocell Piolín.

Segons va assegurar aquest dimarts el Ministeri de l'Interior, la previsió era que els agents que hi han viscut s'allotgessin a partir d'ara en hotels, però aquest mateix dijous s'ha sabut que l'Azzurra, el vaixell de la companyia GNV que feia la mateixa funció al port de Tarragona, ve cap a Barcelona per substituir-lo:

 


El Moby Dada que llueix el Piolín gegant ha marxat del port al voltant de les 11 del matí: 

 

Per la seva banda l'Azzurra ha sortit de Tarragona una mica més d'hora, i s'ha situat al mateix lloc que el Moby Dada, que ha allotjat un miler d'agents. L'Azzurra és un vaixell més petit, i per tant no hi cabran tants efectius dels cossos policials com al Moby Dada.

 

Els agents podran fer vacances i permisos

D'altra banda, el Ministeri de l'Interior ha pres una altra decisió rellevant pel que fa als policies i guàrdies civils destinats a Catalunya en aquest operatiu: ha aixecat la suspensió del règim de vacances i permisos decretada el 20 de setembre.

Això significa que a partir d'ara se'ls aplicarà el règim ordinari pel que fa a horaris, permisos i vacances. La decisió s'ha pres amb una ordre general extraordinària del director general de la Policia, Germán López:

"Els funcionaris destinats a la Prefectura Superior de la Policia de Catalunya, ja ho siguin amb caràcter definitiu o provisional, desenvoluparan els serveis d'acord amb el règim de jornada laboral i horari reglamentàriament establert."

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut