L'últim partit del Girona contra l'Atlètic de Madrid, a la Copa (@gironafc)
Girona

El Girona vol igualar contra l'Alabès la seva millor primera volta a Primera Divisió

Si guanya, el Girona tancarà la primera volta amb 26 punts, els mateixos que va aconseguir l'equip en les 19 primeres jornades de la temporada passada, amb Pablo Machín a la banqueta

Actualitzat

El Girona s'enfronta aquesta tarda amb l'Alabès, a Montilivi, a les 18.30. Els gironins reben el quart classificat amb la bona notícia de la renovació del porter Bono. L'internacional marroquí acabava contracte el 30 de juny, però ha ampliat la seva vinculació fins al 2021.

El Girona rep l'Alabès amb la intenció de brindar una victòria a la seva afició, que li serviria per mantenir-se a prop de les posicions d'Europa League i per tancar la primera volta del campionat amb 26 punts, els mateixos que va aconseguir en les primeres 19 jornades de la temporada passada, amb Pablo Machín a la banqueta.

El quadre blanc-i-vermell acumula quatre partits sense conèixer la victòria, des que va batre el mateix Alabès el 5 de desembre en la tornada de l'eliminatòria de setzens de la Copa del Rei (2-1). La intenció, contra els vitorians, és donar continuïtat a les bones vibracions que va transmetre dimecres, quan l'equip va completar un brillant partit contra l'Atlètic de Madrid en l'anada dels vuitens de final (1-1).

L'excel·lent rendiment que va oferir Valery Fernández en el partit contra l'Atlètic, de fet, podria fer que Eusebio es decantés pel jove futbolista del Peralada-Girona B per ocupar el carril esquerre. La principal novetat en la convocatòria és la presència de Pere Pons, ja recuperat de les seves molèsties a l'abductor.

La dada: el Girona no guanya a l'Estadi Municipal de Montilivi en la competició regular des del 27 d'octubre, quan va derrotar el Rayo Vallecano amb un doblet de Portu (2-1).

L'Alabès d'Abelardo, en ratxa

Abelardo Fernández celebrarà aquest dissabte el seu partit número 50 a la banqueta de l'Alabès amb la visita a l'Estadi Municipal de Montilivi, el mateix que el 4 de desembre del 2017 el va veure debutar com a entrenador del conjunt vitorià. Ara, l'Alabès és un dels millors equips de la Lliga en els últims mesos.

La setmana ha estat marcada pel traspàs d'Ibai Gómez a l'Athletic Club, que deixa tocada la banda dreta. El tècnic es veurà obligat a canviar els seus homes de banda, ja que, a més de la marxa d'Ibai Gómez, Jony Rodríguez té una lesió de turmell que el tindrà apartat unes setmanes i Rodrigo Ely i Adrián Marín són baixa.

Recordem que, en la classificació, el Girona és novè, amb 23 punts, i l'Alabès, quart, amb 31.

Anar al contingut