Raúl Garcia, nou jugador del Girona (Foto: @CDLeganes)
Girona

El Girona fa oficial el fitxatge de Raúl García fins a final de temporada

El lateral gallec, que arriba del Leganés amb la carta de llibertat, cobrirà les baixes de llarga durada de Johan Mojica i Aday Benítez

Cristina BusquetsActualitzat

Raúl García s'ha convertit aquest dimarts en nou jugador del Girona. El club blanc-i-vermell ha incorporat el lateral esquerre gallec, que té la carta de llibertat del Leganés i arriba a Montilivi a cost zero fins a final de temporada.

El jugador ja és a Girona, on aquest dimarts ha passat la pertinent revisió mèdica prèvia sense problemes abans de fer-se oficial el seu fitxatge amb el conjunt gironí. D'aquesta manera, el Girona pal·liarà un problema que li havia sorgit arran de les lesions de llarga durada de Johan Mojica i Aday Benítez.

García, de 29 anys i amb experiència a Primera Divisió amb el Deportivo, Almeria, Alabès i Leganés, va començar la temporada com a titular al carril esquerre de l'equip madrileny, però últimament ha caigut en desgràcia per a Mauricio Pellegrino, que no comptava amb ell.

El Girona no era l'únic pretendent del lateral, ja que també Getafe i Osca s'hi havien interessat. El fet que el Leganés li posés com a condició per alliberar-lo que no anés al Getafe per una qüestió de rivalitat territorial ha facilitat les coses al club gironí.

Anar al contingut