Segona Divisió

El Girona perd amb el Las Palmas (1-2), que se situa líder de la classificació a Montilivi

El Girona ha perdut amb el Las Palmas el partit (1-2) i la segona plaça de la classificació. Els gironins s'han vist superats per un conjunt canari amb ofici que s'ha avançat a través de Guzmán per partida doble. Els blanc-i-vermells han escurçat distàncies a partir del gol d'un Felipe que ha fallat un penal que hauria significat l'empat.

Duel d'alt voltatge a Montilivi el que s'ha vist en els primers minuts. Intensitat elevada dels dos equips amb un Girona que ha fet la primera aproximació a través de Pere Pons amb un xut massa creuat. El Las Palmas ha mantingut el ritme i Guzmán ha culminat una combinació amb Araújo per anotar el primer gol. David García ha intentat fer la rèplica però la pilota ha acabat refusada primer pel porter i després pel travesser. Guzmán, un minut després, i gràcies a l'assistència de Momo, ha batut Becerra per marcar el segon. Al minut 22, Felipe ha escurçat distàncies. El davanter ha finalitzat una jugada individual després de superar Aythami i Castro.

Al 61, un servei ràpid de Momo ha acabat allunyat gràcies a una mà providencial de Becerra. Machín ha fet sortir Mata al terreny de joc, sacrificant Granell. Amb més pólvora sobre la gespa, ha estat Mata qui, amb una rematada de volea que ha interceptat Casto, ha generat l'acció més destacada del conjunt gironí a la segona. Els blanc-i-vermells han tingut una oportunitat d'or quan l'àrbitre ha assenyalat penal d'Ángel López sobre Mata. Felipe Sanchón ha llançat la pena màxima i Casto l'ha aturat. El Girona ha perdut amb el Las Palmas la segona posició i se situa tercer, mentre que el conjunt canari s'alça com a líder de la classificació després que el Valladolid hagi empatat al camp del Mirandés.