El Girona guanya a Huelva i anota la primera victòria a domicili de l'any (1-3)

El Girona guanya el Recreativo de Huelva per 3 a 1 i aconsegueix trencar la ratxa de 6 jornades sense guanyar a domicili. El conjunt de Rubi ha tingut encert de cara a porteria i un estel·lar Dani Mallo ha estat un dels homes més destacats de l'enfrontament.

El Girona ha aconseguit la primera victòria de l'any a domicili. Des del passat desembre que els homes de Rubi no sumaven 3 punts lluny de Montilivi. Aquesta tarda, en l'escenari on la temporada passada Agné va començar a fer les maletes, ha escombrat un Recreativo que no ha pogut desfer l'entramat gironí.

Els homes de Rubi s'avançaven al minut 13 i ho feia un central. Richy, de cap, clavava el xut enviat per Toni Moral des d'una falta al lateral de l'àrea. El primer gol del Girona també significava la primera diana de la temporada del central blanc-i-vermell. Qui també s'ha estrenat com a golejador ha estat Toni Moral dos minuts després. Error en la línia defensiva del Recreativo que aprofita el terrassenc per marcar.

La primera mitja part acabava amb un Girona sòlid en defensa i amb 100% d'efectivitat. Les dues arribades del conjunt blanc-i-vermell acabaven dins la porteria de l'equip del català Sergi Barjuan.

A la segona, el Girona sortia amb la moral alta i el Recreativo no tenia gaires arribades a l'àrea de Mallo. Una d'aquestes ha estat al 63 quan Fernando Vega, per l'esquerra, amb una execució excel·lent, col·locava la pilota al fons de la porteria gironina. Sis minuts més tard, el Girona augmentava la diferència. L'àrbitre assenyalava mans de Pardo dins l'àrea i penal a favor del Girona. Jandro, que aprofitava aquell moment per entrar al terreny de joc, era l'encarregat de transformar la pena màxima. Amb el tercer, el marcador ja no canviaria, tot i que ho hauria pogut fer si un Dani Mallo estel·lar no hagués parat en temps afegit un xut directe d'Arana.

Amb aquesta victòria el Girona aconsegueix trencar la mala ratxa a domicili i continuar mirant amunt. El Recreativo, en canvi, amb aquesta derrota acumula la quarta jornada consecutiva sense sumar.