salamero
Javi Salamero tornarà al Girona.
Futbol

El Girona fa oficial que Javi Salamero serà el nou director esportiu la temporada vinent

Amb el record encara trist de no haver aconseguit l'ascens de l'equip a Primera Divisió, la directiva del Girona ja s'ha posat a treballar i aquest diumenge ha anunciat que Javi Salamero serà el nou director esportiu, encarregat de la planificació de la plantilla per a la temporada vinent. Javi Salamero serà presentat com a nou director esportiu aquest migdia a les 12.15 h.

Actualitzat
Amb el record encara trist de no haver aconseguit l'ascens de l'equip a Primera Divisió, la directiva del Girona ja s'ha posat a treballar per a la temporada vinent i aquest diumenge ha anunciat que Javi Salamero serà el nou director esportiu, encarregat de la planificació de la plantilla per a la temporada vinent. Javi Salamero serà presentat com a nou director esportiu aquest migdia a les 12.15 h.

Precisament Joan Francesc Ferrer "Rubi" va substituir Javi Salamero com a entrenador del Girona per aquesta temporada 2012-2013. Salamero es va fer càrrec de l'equip en la temporada 2011-2012 quan era el director esportiru de l'entitat, i com entrenador va aconseguir portar l'equip a la permanència. Unes desavinences amb la directiva van impedir que continués al club gironí.

Homenatge de la ciutat de Girona a l'equip
 
Tot i no aconseguir l'ascens, la ciutat de Girona farà un homenatge a l'equip entrenat per 'Rubi', que el canal Esport3 transmetrà en directe aquest diumenge, a partir de les 11.30, amb la narració de Xavier Valls, des de l'estadi de Montilivi, Josep Maria Puig, des de l'Ajuntament, i Jordi Ramos, des de l'aeroport. L'expedició té prevista l'arribada a l'aeroport a les 12.00, des d'on marxaran després en autobús cap a l'Ajuntament. Els jugadors seran rebuts pels membres del consistori. Finalment, la comitiva farà un recorregut en autobús descobert pels carrers de la ciutat i fins a l'estadi, on es farà un fi de festa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut