Segona Divisió

El Girona derrota l'Alcorcón a Montilivi (3-1) i se situa de forma provisional en zona de "play-off" d'ascens

En partit avançat de la 25a jornada de Segona Divisió, el Girona va aconseguir una important victòria a Montilivi contra l'Alcorcón (3-1) i va fer un pas molt significatiu en la classificació, ja que ara se situa setè i en zona de "play-off" d'ascens amb 36 punts. L'equip de Raül Agné va començar molt endollat i Despotovic, en el minut 19, va fer el primer gol. Quan els madrilenys buscaven reaccionar, Jandro, de penal, obria forat al marcador i Despotovic, en el minut 74, signava el seu doblet que sentenciava el matx. Quini va fer el gol de l'honor per als visitants, que van trencar una ratxa de quatre victòries consecutives.

Girona i Alcorcón, duel entre equips amb 33 punts i amb ganes d'entrar a la zona de "play-off" d'ascens. Els primers a colpejar van ser els madrilenys, amb una rematada a boca de canó de Javi Hernández que Santamaria va aturar de manera brillant. A partir d'aquí, però, domini dels gironins. El primer avís, una acció de Despotovic que va acabar enviant la pilota al pal. I dos minuts més tard, va arribar l'un a zero. Passada llarga d'Àngel des de la defensa i Despotovic la va aprofitar per batre Manu Herrera amb un xut ras i per sota de les cames del porter madrileny.

El partit es va acabar de decantar a favor del Girona en el minut 38, quan l'àrbitre Valdés Aller va assenyalar penal per unes mans de Javier Hernández dins de l'àrea. Jandro va transformar la pena màxima i va posar el 2 a 0 en el marcador abans del descans.

Despotovic firma la sentència

Raül Agné va mirar amb tranquil·litat des de la banda com el seu equip va administrar l'avantatge en el segon temps. El seu equip va sentenciar el partit en el minut 75. Amb una gran acció, un altre cop, de Ranko Despotovic. El davanter serbi es va rifar Javier Hernández i va marcar amb un gran gol des de fora de l'àrea.

Abans del final va arribar el gol de l'honor de l'Alcorcón, obra de Quini, que va aprofitar un error en la defensa del Girona. Al final, 3 a 1 i victòria importantíssima per a un Girona que passarà la nit en zona de "play-off" d'ascens a Primera. Tot un somni per a l'equip gironí, que encara no coneix la derrota des de que va començar el 2011.