El Gimnàstic de Tarragona perd contra l'Oviedo tot i les ocasions (2-0)

Els granes queden a 8 punts de la permanència a Segona

Sergi MartínezActualitzat

Els tarragonins s'hi jugaven molt, en aquest partit, ja que significava estar més a prop de la salvació 12 jornades abans del final de la temporada. L'Oviedo ha tingut el control del partit durant el tot el primer temps, utilitzant atacs per la banda, però la defensa dels granes ha estat contundent en les pilotes laterals i el Nàstic les ha pogut rebutjar sense problemes.

La primera jugada de perill ha arribat en peus de Yoel Bárcenas, qui ha rebut una passada interior que l'ha deixat dins de l'àrea, però entre el porter i el defensa central han resolt l'acció a la perfecció. La resposta del Nàstic no ha trigat aarribar, també amb una centrada des de la dreta de Pipa al segon pal, que a punt ha estat de rematar Imanol García.

Però les ocasions més clares del partit han estat en la segona fase de la primera part. En el minut 25, Bernabé, porter del Gimnàstic de Tarragona, ha respost amb una mà providencial a un xut potent de Viti Rozada. També per part de l'equip local, Jaime Muñoz ha aprofitat un mal refús dels granes per fer un xut que ha acabat en córner després d'enverinar-se al rebotar en un defensa.

Els homes d'Enrique Martín també han tingut les seves oportunitats per obrir el marcador a les acaballes del primer temps. Primer, Luis Suárez ho ha provat amb un xut llunyà, després de la recuperació de Víctor Martínez, però el porter asturià ha rebutjat la pilota a córner. Després, en aquest servei de cantonada ha arribat la segona ocasió del Nàstic, quan Fali ha rematat amb el cap, però de nou el porter de l'Oviedo ha enviat la pilota a córner.

A la represa, no ha tardat gaire a arribar el primer gol de l'enfrontament. En una centrada des de la dreta a l'interior de l'àrea, Joselu s'ha anticipat a la seva marca i la rematada de cap ajustada al pal. El porter del Nàstic l'ha tocada però no ha pogut evitar que, finalment, entrés dins la porteria (1-0).

Després del gol dels asturians, el Nàstic de Tarragona ha reaccionat positivament. Han fet un millor control de la pilota i, per tant, del partit. Aquest control s'ha evidenciat amb un xut des del vèrtex de l'àrea de Kanté, que ha sortit per poc fora de la porteria. En el minut 74, Champagne ha salvat l'empat del Nàstic. Imanol García ha capturat un refús de l'Oviedo d'un córner per enviar un xut dirigit a l'escaire, però entre el porter local i el pal han salvat el gol grana. En la jugada immediata, el central Noguera ha enviat una altra pilota al travesser després de rematar una pilota morta dins de l'àrea petita.

Tot i la reacció, els tarragonins no han pogut evitar que els asturians eixamplessin el marcador amb el segon gol quan faltaven deu minuts per al final. En una pilota aturada, Bolaño amb el cap ha marcat el 2-0 definitiu.