El Getafe assalta El Madrigal i enfonsa el Vila-real (1-2)

Ángel ha desfet l'empat a un en el minut 89 amb una gran vaselina i Ekambi ha fallat un penal en el temps afegit de la segona meitat que hauria donat un punt als groguets

El Getafe s'ha imposat al Vila-real (1-2) en un partit d'anades i vingudes en que els madrilenys s'han avançat fins en dues ocasions i els locals han desaprofitat un penal en l'últim sospir de partit.

Gerard Moreno, per part local, i Portillo, per part visitant, han avisat en la primera meitat, però el marcador no s'ha desequilibrat fins la segona meitat.

En la represa, Jorge Molina ha avançat els visitants amb un xut sec des de la frontal després d'una gran jugada individual. El Vila-real ha fet un pas endavant després d'encaixar el gol i ha aconseguit empatar el partit en el minut 76 amb un gol en pròpia porteria de Cabrera.

Quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, Ángel ha aprofitat una passada de Jaime Mata per superar Asenjo amb una gran vaselina marcant el gol de la victòria pels madrilenys.

En el temps afegit, Toko Ekambi ha tingut a les seves botes l'oportunitat de restablir l'empat en el marcador, però el seu llançament de penal ha marxat per sobre del travesser.

Amb aquesta victòria, el Getafe se situa en sisena posició amb 28 punts, mentre que el Vila-real és penúltim amb només 17.