El gest d'enuig del rei per la hissada amb problemes de la bandera espanyola
Sevilla

El gest d'enuig del rei per la hissada amb problemes de la bandera espanyola

Felip VI fa un gest evident d'enuig en el Dia de les Forces Armades a Sevilla pels problemes que han tingut per hissar la bandera espanyola

RedaccióActualitzat

Un gest del rei Felip VI ha marcat el Dia de les Forces Armades a Sevilla. Ha estat a l'inici de l'acte, poc després del migdia, quan s'hissava la bandera espanyola al passeig Cristóbal Colón de la capital andalusa. Alguna cosa no ha anat bé i la bandera no ha pujat enganxada al pal

El rei, amb una cara visible d'enuig, ha fet gestos negant amb el cap quan la bandera no onejava com pertocava. Al final de la maniobra, s'ha girat cap als membres de la Casa del Rei i els ha comentat alguna cosa.

 

 

El Dia de les Forces Armades se celebra el dissabte més pròxim al dia 30 de maig, festivitat de Sant Ferran, patró del Cos General de les Armes de l'Exèrcit de Terra espanyol.

Enguany, la tradicional desfilada de l'exèrcit s'ha fet a Sevilla. Com a anècdota, destaca l'absència de la mascota de la Legió, la cabra. En el seu lloc hi havia el poni Paco, perquè la unitat que ha desfilat és el grup de cavalleria del Terç Alejandro Farnesio de Ronda.

 

 

A la desfilada d'aquest diumenge a Sevilla hi han participat más de 2.600 efectius, 177 vehícles, 49 avions, 36 helicòpters i 34 motos.

ARXIVAT A:
MonarquiaBorbonsFelip VI
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut